Ett halvår senare.....

Tänkte först ta bort bloggen när jag insåg att det var ett halvår sedan sist... men ger det en chans till, jag har ju en hel del att skriva om. CeciliasBalans har fått en gren till, Ögonfransförlängning ! Det är så kreativt, jag får skapa, ett hantverk som formas av långsamma rörelser och total fokus. Kopplar man på tidspress strular fransarna direkt. Väldigt socialt då man har 2 timmar tillsammans och man kan småprata om väder o vind eller med mer djup om vad som händer i livet. Fast när kunden somnar till känns det som jag lyckats ge kunden en välbehövd paus i vardagen. På minus sidan är kroppspåfrestningar, det känns i rygg, händer och ögon efter några läggningar. Jag ger en stor eloge till dem som arbetar heltid med ögonfransförlängningar. Min ambition är 2g/v vilket kommer ge mig en perfekt kombo med redovisningen och behandlingarna.

Jag halkade in på ett bananskal kan man säga. När jag kom på morgonen en dag till arbetet hade jag ingen aning om att jag skulle syssla med ögonfransförlängning. Susann, min fina kollega, som är frisör fick reklam från HeadBrands om utbildning på 2dagar. "Varför ska vi ta in någon annan när jag/vi kan göra det själva" gick upp för mig/oss och anmälan för mig gjordes och utbildning påbörjades....

Första dagen Flares och andra Singels vilket menas med: Flares är en knippe fransar som sitter ihop och läggs 20-30st per öga, Singels menas med en frans per strå och behövs 40-60st per öga.

Jag övade och övade över hela sommaren på vänner som gick nöjda därifrån men som efter ett tag upplevde att de tappade fransarna alldeles för tidigt och vissa att fransarna gick av ! Jag som gjorde som jag lärt mig ringde upp HeadBrands som svarade med att "man tappar fransarna när ens egen frans tappas, det är väldigt individuellt" och "det är helt omöjligt att fransen går av"

I augusti gick jag på en vidareutbildning för volymfransar hos Ida Lou i Gustavsbergs Hamnen där jag tog upp mina frågor. Ida bad mig visa vad jag använder mig av för produkter och hur jag gör. Jag hade lärt mig helt fel ! Som rengöring innan läggning använde jag mig av alcopads, alkohol stöter bort fransarna ! När Ida såg hur mycket lim jag använde så var det svaret på varför de kan gå av. Så jag fick förtränga min utbildning hos HeadsBrands och lära om.....

Volymfransar är flera tunna fransar som man knipsar ihop och lägger på ett befintligt strå. Volymfransar ger en fjäderlätt känsla och "håller sig bättre" efter tiden går.... Vilket kan gälla för Singels oxå om man använder sig av tunnare fransar.

Öva, öva, öva är nyckelordet och tillfredsställelsen är total när man får till det

Mina kunder har blivit vänners vänner och jag är nu redo att gå ut med att jag gör Ögonfransförlängning.

Chakraflödesmassagen har verkligen kommit igång ! Det är något som bara skett utan att jag direkt gjort något för det. Att ge Chakraflödesmassage är verkligen givande, att få ge mottagaren verktyg för att komma i en mer harmonisk, balanserad vardag. Att leva med våra Chakran är att leva fysiskt, mentalt och andligt i samklang. Jag kan ärligt säga att även jag som hjälper andra till bättre samklang i treligheten själv kan tappa bort en del. I mitt fall den fysiska delen. Efter en välbehövd healing av Tom Thulin som påminde mig om att jag har en kropp och dessutom kopplade på den fick mig att förstå det jag redan visste.... jag har en förmåga att hamna i huvudet och agera därifrån. Då får liksom "vila" "eftertanke" och "underhåll" ta ett steg tillbaka så när jag fick en längre förträngning "i knät" så skrek hela kroppen efter kärlek och vård. Efter en välbehövd vila (veckas feberdeckning) var det dax att dra igång fysiken varvat med återkoppling i härliga lokaler i Gustavsbergs Hamnen , BodyJoy

Så även om man jobbar med det och är medveten om treligheten så är det lätt att skena på utan att märker att man tappat en del eller lägger på blockeringar iom vardagen man lever i.

Redovisningen tuffar på. Jag har fått in världens bästa Majeli som hjälper med vissa av de företag jag har hand om redovisning för, så jag får tid till mina andra sysslor. Vi har blivit ett team som har lite andra projekt tillsammans på tankenivå. Vill verkligen passa på att tacka dig Majeli att du finns och jag är helt trygg med att släppa företag i dina händer.

Hemsidan har fått ligga lite på vänt... förutom fransar, företagande och fokus på var Balans med Omtanke ska, har en sommar och semester kommit i mellan. Nu är det bara det sista som ska fixas såsom hur jag länkar hemsidan till min domän och hur jag vill att vissa klick ska länkas. Ska göra ett sista försök sen ber jag om hjälp. Bilder har oxå varit något som fördröjt men det är bara att släppa med att det går att byta ut med tiden. Vi får se om detta inlägg ligger först när jag "släpper" hemsidan eller om jag hinner med ett inlägg till om ett halvår...

Tillslut vill jag tillägga en tanke och massor av kärlek till Frankrike och Paris efter gårdagens ohyggliga terrorattack.