Hemsida mer än jag först trodde....

Jag har aldrig tyckt att jag behövt en hemsida eftersom jag inte behövt marknadsföra mig på det sättet. Då jag blev egenföretagare 2011 med inriktning på Redovisning började jag med ett hemmakontor. Att få arbeta hemmifrån efter alla år som anställd med barnhämtning och pyssel med att få tiden att räcka till var befriande och låta företaget få den tid det behövde att växa på sig men efter ett par år började friheten och bekvämligheten kännas ensamt och rastlösheten kom krypande. Ska jag gå tillbaka till en anställning? Ska jag hyra in mig någonstans? Universium var snabb på att svara!

Jag bollade mina funderingar med en vän som ställde frågan: -Vad vill du där innerst inne? Vilken dröm skulle du vilja måla upp? Svaret kom rätt så omgående, en egen lokal vid Gustavsbergs Hamnen som även har välmående, som ett center. Det visade sig vara min väns vision också. Dagen efter (eller om det var samma dag) googlade jag lediga lokaler i Gustavsberg, bara lite nyfiket sådär och visst fanns det en ledig lokal. Några dagar senare var vi på visning men tackade nej mot att lokalen var på tredje våningen och inga fönster vette mot hamnen utanför det K-märkta huset. Vi meddelade hyresvärden att det var Thaimassagen vi ville ha som låg på entreplan med tre stora fönster mot hamnen. Svaret som kom fick oss båda att inse att det är ju menat! -De sa upp sitt kontrakt för ett par dagar sen, vi har inte hunnit gå ut med det än!

1 månad senare stod vi där med ett kontrakt i handen och undrade hur det hela gått till....

då varenda micromillimeter av de 81kvm var målade i cericerosa eller turkost blev det till att måla, måla, måla...

och rev ner en vägg med hjälp av världens bästa byggföretag Byggjärnet AB

DSC_1033.JPG

samt flyttade köket, satte upp en vägg mm

Den 1november 2013 kunde vi öppna vårt gemensamma Holistiska Center

Balans med Omtanke

Jag - CeciliasBalans har min Redovisningsbyrå här! Susann - Omtanke har sin Ekologiska Hårvårds salong i våra vackra lokaler. Men Balans med Omtanke är så mycket mer. Behandlingar, kurser och event. För mer info se www.balansmedomtanke.se

Så med en ny lokal, kollega och andra härliga människor som arbetar i lokalen har det redan gått 1,5år. Det har varit mycket fokus på Balans med Omtanke med allt som ska grunda sig och forma sig till dit vi vill men nu är vi på god väg och saker börjar verkligen falla på rätt plats!

Nu är det dags att jag utvecklar CeciliasBalans till vad som är menat och till det jag vill syssla med

Hemsidan är en del i den utvecklingen och jag insåg när jag satt och arbetade med den att det är på tiden att jag kliver ut i ljuset och presenterar mina helt olika delar av tjänster som jag utbildat mig till av eget intresse. Redovisning och skatter är skitkul, vet det är många som inte kan förstå det men det strukturerar och jordar mig. Läran om Chakran har jag intresserat mig för i 20år och Chakraflödesmassör utbildade jag mig till 2007 och har arbetat med det till och från sedan dess. Det som saknades var lite fåfänga så imorgon börjar jag min utbildning i ögonfransförlängning. Ett perfekt paket om ni frågar mig, struktur, välmående, utveckling och skönhet! Välkommen till att följa med mig på min resa i företagande!