Chakrabalanserande energimassage är en mycket speciell och kraftfull form av massage som påverkar hela människan. Både till kropp och själ, fysiskt , känslomässigt och mentalt.

Denna massage, som utförs med olja stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Den löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och känslomässiga.

Chakrabalanserannde energimassage balanserar hela människan, den skapar ett flöde som startar en process som gör oss medvetna om begränsningar och mönster - hur vi håller oss tillbaka.

Den ger kraft och energi så att du känner dig fysiskt och psykiskt stark. Den ger handlingskraft, lugn och balans. Den medför ökad kroppsmedvetenhet, fördjupad självkännedom och ett bättre immunförsvar.

Chakrabalanserande energimassage rekommenderas vid muskelvärk, stelhet, trötta stumma ben, dålig cirkulation, huvudvärk, fysisk och psykiskt trötthet, vid utbrändhet, stress och orkeslöshet, när du vill utvecklas, må bra och känna dig i balans. 

 

Chakras.png

Chakran

Läran om Chakran och Energier härstammar från Indiens Yoga och meditationstraditioner. I fjärran Öster har man används sig av läran i över fyratusen år.

Man kan likna våra kroppar vid stora energimottagare, vi tar in energi från allt levande som finns runtomkring oss, från djur, växter, även månen och stjärnorna är energigivare.

Den mänskliga kroppen har hundratals energicenter, både större och mindre, men det är de sju största som man refererar till som Chakran, dess placering kan du se på bilden.

Chakrana är förbundna med det centrala nervsystemet genom en "stjälk" som slutar i ryggmärgen, de står även i förbindelse med det endorfina körtelsystemet och har i och med det stort inflytande på hela vårt psykofysiska välbefinnande.

Kort beskrivning av de sju Chakrana finner du under rubriken "Chakraresan"

 
 

Ge dig själv en välbehövd behandling som gör skillnad till en mer balanserad vardag

Chakraflödesmassage 

Pris: 800kr för 75min

Undrar du något kring Chakraflödesmassage klicka på Kontakt här ovan.

Finns på BokaDirekt