Ett år senare....

Oj, ett år har gått sedan sist så en "bloggare" är man ju inte direkt... men man är verkligen ett företag i utveckling då förändringar sker konstant hela tiden, iallafall om man ser tillbaka på året som gått...

Bara nu i dagarna tog jag beslutet att lägga ner ögonfransförlängnings-verksamheten med omedelbar verkan. Så sjuk som jag varit under 2016 har jag aldrig varit i hela mitt liv! För första gången har jag fått känna på hur det är att vara allergisk, dessa attacker som sänker en totalt under ett dygn som består av konstant Athjooo och snyftning.... Under våren och sommaren har jag relaterat det till naturen, att det är pollen eller gräs jag reagerat på men nu när det är November månad insåg jag när jag för andra gången bara på ett par veckor "faller dit" och blir helt utslaget ser jag tydligt sambandet - det ÄR limmet som är boven! Det är inte värt det, hälsan först och när beslutet landar i mig blir fler bitar tydligt, Balans med Omtanke, där CeciliasBalans verkar, är ett Ekologiskt Holistiskt center, där hör inga gifter hemma. Även om jag "löser problemet" med att köpa in ett utsug känns det inte ok att behöva ha ett utsug för annars blir jag sjuk på en center som är ekologisk och holistiskt!

Men jag är tacksam för de 1,5året som jag lagt ögonfransförlängning, det är varit väldigt kreativt med massor av härliga möten. 

Till alla som jag fått äran att lägga fransar på och till er som funderar på fransar rekommenderar jag mina mentorer i ögonfransförlängning, Ida & Louise på: IdaLou, som ni finner i Gustavsbergs Hamn och nu sedan Oktober även på Kungsholmen.

 

Redovisningsbyrån har växt ytterligare sedan sist.  Majeli som arbetar på konsultbasis och har underlättat för mig ett par år nu, har varit en klippa när tiden inte räckt till, TACK! men när både hon och jag behövde någon som kan göra det mer basic inom redovisning tog jag steget att bli arbetsgivare och har numera en helt egen personal :) först ut i våras blev det en vän till min son som gått ekonomiprogrammet och behövde fylla ut sitt CV och var oss behjälpliga under bokslutsperioden fram till sommaren och gick sedan vidare i livet till nya utmaningar.

Hector 

Hector 

Men luckan efter Hector behövdes fyllas och efter lite annonsering blev det Lena som visade sig arbetar i samma byggnad som mig fast 2trappor upp. Hon sökte förändring och utveckling vilket jag kan erbjuda henne som är en mindre byrå med många olika företag och uppdrag. Inför årsskiftet skall det bli mer strukturerat på kontoret än tidigare då vi nu är 3st som ska kunna ta över varandras arbeten. Jag har själv full koll och struktur men då det mesta sitter i huvudet så kanske det inte alltid så tydligt för någon annan. Ett framtida steg är att flytta kontoret från det Holistiska centret till en fristående lokal. Det får ta den tid som det är menat att ta, då önskemålet är att den lokalen ska finnas i samma fastighet och helst dörr i dörr med där vi finns idag.

Majeli o Lena

Majeli o Lena

Nytt i CeciliasBalans sedan bara en månad tillbaka är Ekologisk ansiktsvård. Allt började med att jag själv fick en fantastisk ansiktsbehandling med djuprengöring, peeling, masker och framförallt en honungsportömning och min hy kändes så len och ren efteråt, det var som min hy verkligen tackade mig för korrekt behandling och dessutom var hela behandlingen riktigt avslappnande och skön. Inte alls som en klassisk ansiktsrengöring där porerna kläms, starka syror används och man ligger och pinar sig igenom hela behandlingen och efteråt är man flammig, huden flagnar och ömmar, som att huden behöver tid för att läkas.

Jag gick igång totalt och tänkte; det här vill jag göra! Började fråga mig fram och tillslut kom jag i kontakt med Sara som tagit fram denna fantastiska ansiktsbehandling. Hon har även tagit fram en hudvårdserie men 100% ekologiska produkter där oljan står i centrum. Att använda sig av oljor har jag själv gjort i flera år och upplevt gigantisk skillnad för mitt egna ansikte, oljorna hjälper vår hud att komma i balans. Jag anmälde mig och gick Saras kurs i Ekologisk ansiktsrengöring med honungsportömning och har därefter gått på kurser/föreläsningar om hudproblem, närings- och produktlära. Idag är jag igång med behandlingarna och kommer fortsätta att utveckla min kunskap gällande hud. Ämnet ligger mig varmt om hjärtat och jag ser verkligen fram emot att kunna hjälpa andra med sin hud att komma i balans långsiktigt och inte bara quickfix som oftast är vad marknaden idag erbjuder.

Så man kan säga att jag bytte ut ögonfransförlängning mot Ekologisk ansiktsbehandling vilket inte alls var planen från början men efter de reaktioner jag fått av limmet så är jag mer övertygad än tidigare, GO EKO!

Må bästa Novembermörkret

Kärlek / Cilla

På kurs... Honungsportömning

På kurs... Honungsportömning

organic bytara fantastiska produkter - finns nu i hos oss!

organic bytara fantastiska produkter - finns nu i hos oss!

min fantastiska arbetsplats

min fantastiska arbetsplats