Förminska fyrkanten och förstora cirkeln...

Det har blivit som att jag "bloggar" när verksamheten står inför en stor förändring, som om jag gör ett Bokslut så man kan öppna för det nya. Senaste inlägget var i november 2016 och jag var i en tid då jag satsade mer på Redovisningsbyrån, ville att den skulle expandera. Lena arbetade mer o mer åt mig, tanken var att frigöra tid för mig så att jag skulle kunna ägna mig mer åt behandlingar och kurser mm. Men det blev stort sätt det motsatta. Desto mer hon arbetade så blev det mer för mig både arbetsmässigt och för support åt henne, känslan av att behövas finnas på plats helst hela tiden. Lena blev såklart mer o mer frigående men känslan kvarstod. När Lena i våras berättade att hon tillsammans med sin kärlek tagit beslutet att flytta till Jämtland ställdes jag inför frågan -Vad gör jag nu?

Svaret kom på en gång, som om det väntat på denna vändning. Göra precis tvärtom än vad som jag stod inför november 2016. Förenkla och dra ned på Redovisningsdelen. Universium visade att jag var på rätt spår genom att ett par större kunder föll naturligt bort. Jag har kvar mina "stammisar" och tar tveksamt emot nya kunder. Avlastning kommer jag behöva även fortsättningsvis och Emmel min närmsta vän kommer hjälpa till vid deadlines och Lena kommer finnas kvar även om det kommer bli på distans. De senaste 2 åren har varit så lärorika och utvecklade på många plan. Tog steget och blev ett AB. Fått insikten att jag kan bli hur stor som helst men då till priset av att bara syssla med redovisning. Tanken på en ny lokal har oxå fallit bort, jag är ju på en arbetsplats som jag verkligen älskar, varför då flytta huvuddelen av verksamheten därifrån? Nä, jag blir kvar! Planen är nu att för att på riktigt komma ut med mina andra verksamheter.

Vilka är mina andra verksamheter? Jo,

Ekologisk ansiktsbehandling, fortsätta praktisera och utveckla. Behöver bygga på min kunskap om hudlära, vilket finns numera nära tillhands då Åsa som driver Skärgårds Salongen och fr.o.m augusti hyr in sig hos oss (Balans med Omtanke) på heltid. Hon är Ekologisk hudterapeut och kommer hålla kurser i hudlära :)

Chakraflödesmassagen ska uppdateras mer till min egna. Jag har utfört den sedan 2007 och kommer behålla grundstenarna med fysisk oljemassage som börjar med fötterna - Rotchakrat sen följa energiflödet upp till huvudet - Kronchakrat. Skillnaden kommer vara att massera lite utanför flödet om det behövs och använda mig av andra redskap o energier. Forma den till min helt enkelt. Vilket namn behandlingen kommer få fnular jag fortfarande på.

Nytt är Estetisk Ansikts Akupunktur, jag och Susann utbildar oss i Oktober. En traditionell metod med tusenåriga anor nu i kombination men lågfrekvent ultraljud, en behandling för optimalt resultat. Inom TCM står helhelts tänkandet i fokus. En kropp i harmoni och balans är grunden för skönhet, därför behandlas även punkter på kroppen som dels är stärkande och ger energi, men även lugnande och motverkar stress. Akupunkturen gör att blodcirkulationen i huden ökar, och huden blir mer elastisk och får en fantaskisk lyster. Nål lyft i kombination med ultraljud är ett säkert och natlurligt alternativ till botox och plastikkirurgiska ingrepp. Helt fritt från biverkningar.

IMG_4422.JPG

Under utveckling är en inkashamansk healingsession baseras på det energiarbete som används av Paqos/shamaner/medicinmän/medicinkvinnor inom den inkashamanska traditionen från de höga bergen i Peru. I den Inka shamanska energimedicinen ser man att den själsliga hälsan är det som kommer att ha den stora betydelsen för den fysiska hälsa då det man bär med sig energimässigt påverkar och manifesterar hur man lever, tänker och vandrar genom livet.

11-1.jpg
images.jpeg

Går förnärvarande en privat Tarot läggnings kurs hos min mentor sedan 20 år tillbaka, Ammh Wiede. Det var 

Förutom alla förändringar i mitt företag så har det skett så mycket med Balans med Omtanke i år, som jag driver tillsammans med Susann Lampa, Omtanke. Vi firar 5-års jubileum och har sedan i våras renoverat hela lokalen. Vilket behövdes! Både ytskiktet och på energiplan.

Kvar är hemsidan som ska uppdateras och planering inför en spännande rolig höst med 5 års kalas, event och kurser. Sen har vi fått en ny helt fantastisk logga: 

Resized_round_2_ekocenter_7210.jpg

Ja nu är det dax att förminska fyrkanten och bli mer cirkel... finns inget sen längre, utan det är NU! Visst får saker växa fram i den takt som behövs men slut är det med att gömma sig bakom datorn. Ut och vara delaktig i mitt fantastiska Holistiska Ekocenter!

Avlutar med ett gammalt men ack så viktigt citat i dessa valtider

LOVE, PEACE AND UNDERSTANDING

Cecilia